Versünnep – Romhányi József online verselés

Közeleg a Magyar Költészet Napja. Ünnepeljük együtt a VERSET! Legyen az életed része!

Mivel a korlátozások még mindig útját állják annak, hogy a fizikai térben találkozzunk, a tavalyi évhez hasonlóan, most is a digitális technikát hívjuk segítségül. Legyél előadóművész vagy lelkes amatőr, a lényeg, hogy szeresd a verseket és küldd el nekünk produkciódat!

2021. évben ünnepeljük Romhányi József költő születésének 100. évfordulóját, így kérjük, az ő életművéből válassz vagy engedd, hogy a vers válasszon ki Téged!

Hogyan vehetsz részt az eseményen?: adj elő nekünk egy verset, rögzítsd mobiloddal vagy bármilyen arra alkalmas eszközzel, és küldd el ide a Facebook eseménybe!

A legjobb produkciókat szakemberekből álló zsűri értékeli és feltesszük azokat honlapunkra. A kiemelkedő előadók meghívást kapnak színpadunkra, amint a helyzet lehetővé teszi, ahol átvehetik értékes könyvjutalmainkat, de legnagyobb díj mindannyiunknak az, ha együtt tudjuk nézni és hallgatni a verseket nap mint nap.

Jelentkezz Te is! Várjuk a produkciódat!

Csatlakozz oldalunkhoz, jelezd érdeklődésedet az esemény iránt!  Köszönjük, ha meghívod ismerőseidet is a közös ünneplésre.

Minél előbb küldd el a versed a Facebook eseménybe, szeretettel várjuk!

Beküldési határidő: 2021. április 9. péntek 24.00 óra.

Kattints és töltsd fel ide a videódat!