VERSÜNNEP 2020 FELHÍVÁS FELKÉSZÍTŐ TANÁROK SZÁMÁRA

A Versünnep Alapítvány felhívja a felkészítő tanárok, irodalom tanárok, tanárnak készülő hallgatók figyelmét továbbképző programjára.

A Versünnep Alapítvány egyik fő célkitűzése a magyar nyelv méltó képviseletének erősítése, a versek- és versmondás iránti érdeklődés növelése. Ennek felismeréseként folyamatosan bővítjük képzéseink körét. Rendkívül fontos számunkra, hogy olyan komplex fejlesztést (beszéd, színművészet, zene, testtudat technikák) végezzünk az érdeklődők közösségében, amely a művészeti orientáltságú diákok számára alapvetően szükséges, de jól hasznosítható az élet más területein is. A módszerek és szakmai kulisszatitkok átadásának legbiztosabb módja a közvetlen csoportos képzés, ezért a felkészítő tanároknak workshopokat hirdetünk.

Az év folyamán, jelentkezést követően, előre egyeztetett alkalmas időpontban, színművészek és képzett szakemberek részvételével, térítésmentesen biztosítjuk képzéseinket.

Jelentkezhet bármely hazai és határon túl működő iskola, tanári- vagy hallgatói közösség.  

A részvételhez szükséges a jelentkezés. A jelentkezési lapot, amelyet a felhíváshoz csatolunk, kérjük, kitöltve juttassák el nekünk a szervezes.versunnep@gmail.com címre. Amennyiben a postai utat választják, úgy az alábbi címre küldhetik nevezésüket: Versünnep Alapítvány, 1132 Budapest, Viktor Hugó utca 41. 6. em. 41.

Információt a szervezes.versunnep@gmail.com címen vagy Kolti Helgától, az alapítvány kuratóriumi elnökétől kérhetnek az érdeklődők, a +36 70 6056 577 telefonszámon. Kapcsolattartásra használható a facebook.com/versunnep oldal is.

Az eseményekre 2020 végéig folyamatosan sort kerítünk, különböző magyarországi és határon túli helyszíneken. A részletekről a jelentkezések regisztrálása után értesítjük az érintetteket.

Jelentkezési lap.

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

A Versünnep 2020 szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.