Hivatalos kiírás iskolák, civil szervezetek részére – 2020

A fesztivál programjához az év folyamán bármikor kapcsolódhat bármely hazai és határon túl működő iskola vagy civil szervezet oly módon, hogy jelentkezésével vállalja egy amatőr versmondó verseny megrendezését, lehetőleg a kiírásban szereplő témakörnek megfelelően, de nem kötelezően. A szervezők (Versünnep Alapítvány) saját költségen biztosítják egy szakember (színművész, író, költő, rendező) delegálását az adott zsűribe. A verseny időpontját minden intézmény maga határozhatja meg. A helyi versenyek alkalmával, igény szerint, „Rendkívüli irodalom órát” is tartanak delegált művészeink. A versenyek legjobbjainak, kategóriagyőzteseinek A tanév vége előtti hét végén nemzetközi Seregszemlét rendezünk a Pesti Vigadó Sinkovits Imre Kamaraszínpadán, ahol a résztvevők jutalmakban részesülnek, valamint a zsűri döntése alapján szakmai továbbképző táborban vehetnek részt. (Akik az év második felében kívánnak részt venni programunkban, a következő év júniusi seregszemléjére kapnak meghívást.)

A részvételhez szükséges a jelentkezés. A jelentkezési lapot, amelyet a felhíváshoz csatolunk, kérjük, kitöltve juttassák el nekünk a szervezes.versunnep@gmail.com címre. Amennyiben a postai utat választják, úgy az alábbi címre küldhetik nevezésüket: Versünnep Alapítvány, 1132 Budapest, Viktor Hugó utca 41. 6. em. 41.

Információt a szervezes.versunnep@gmail.com címen vagy a +36 70 605 6577 telefonszámon kérhetnek az érdeklődők. Kapcsolattartásra használható a facebook.com/versunnep oldal is.

 

Az eseményekre 2020. május végéig, majd szeptembertől folyamatosan sort kerítünk, különböző magyarországi és határon túli helyszíneken. A részletekről a jelentkezések regisztrálása után értesítjük az érintetteket.

Jelentkezési lap

 

A változtatás jogát fenntartjuk.