Hivatalos kiírás iskolák, civil szervezetek részére – 2020

Hivatalos kiírás iskolák, civil szervezetek részére.
A Nemzeti Összetartozás Évének jegyében a Versünnep Alapítvány meghirdeti a VERSÜNNEP 2020 eseménysorozatot.

A fesztivál programjához az év és tanév (2019. szeptember-2020. május) folyamán bármikor kapcsolódhat bármely hazai és határon túl működő iskola vagy civil szervezet oly módon, hogy jelentkezésével vállalja egy amatőr versmondó verseny megrendezését, lehetőleg a kiírásban szereplő témakörnek megfelelően, de nem kötelezően. A szervezők (Versünnep Alapítvány) saját költségen biztosítják egy szakember (színművész, író, költő, rendező) delegálását az adott zsűribe. A verseny időpontját minden intézmény maga határozhatja meg. A versenyek legjobbjainak, kategóriagyőzteseinek 2020. június 6.-án nemzetközi Seregszemlét rendezünk a Pesti Vigadó Sinkovits Imre Kamaraszínpadán, ahol a résztvevők jutalmakban részesülnek, valamint a zsűri döntése alapján szakmai továbbképző táborban vehetnek részt.

A részvételhez szükséges a jelentkezés. A jelentkezési lapot, amelyet a felhíváshoz csatolunk, kérjük, kitöltve juttassák el nekünk a szervezes.versunnep@gmail.com címre. Amennyiben a postai utat választják, úgy az alábbi címre küldhetik nevezésüket: Versünnep Alapítvány, 1132 Budapest, Viktor Hugó utca 41. 6. em. 41.

Információt a szervezes.versunnep@gmail.com címen vagy Perlaki Rita kollégánktól a +36 30 862 5123 telefonszámon kérhetnek az érdeklődők. Kapcsolattartásra használható a facebook.com/versunnep oldal is.

 

Az eseményekre 2020. május végéig folyamatosan sort kerítünk, különböző magyarországi és határon túli helyszíneken. A részletekről a jelentkezések regisztrálása után értesítjük az érintetteket.

Jelentkezési lap

 

A változtatás jogát fenntartjuk.